Teambuilding

Teambuilding

Heeft uw team er nood aan om eens uit hun comfortzone te worden gehaald? Is het tijd om elkaar wat beter te leren kennen? Wie zit er nu echt achter die bureaus?

Leer jouw team echt kennen via onze op maat gemaakte teambuildings!

Wil je een weekend vol actie en avontuur waarbij je volop moet samenwerken om dit tot een goed einde te brengen? Durven jullie een onbekende uitdaging aan te gaan? Of kies je liever voor een dag vol ontspanning, waarbij je op voorhand weet wat er gaat gebeuren? Alles kan. Wij steken een teambuilding in elkaar die op jullie noden is afgesteld.

Zelf niet echt een idee of verwachting? Geen probleem, wij hebben enkele kant- en-klare voorstellen:

Teambuilding / Go Team

Tijdens deze namiddag nemen jullie het in twee teams tegen elkaar op tijdens verschillende avontuurlijke uitdagingen waarbij jullie de krachten van je teamleden zullen moeten bundelen.

Zowel de sportieve, creatieve als intelligente talenten worden aangesproken in deze opdrachten.. Samenwerken met je eigen teamleden, maar af en toe ook met het andere team, staat tijdens deze teambuilding centraal. Maar let op: Er kan er slechts één de winnaar zijn…

Kennen jullie elkaars sterke en zwakke punten goed genoeg om de juiste personen aan de juiste opdrachten te koppelen? En misschien nog belangrijker: Ken je jezelf goed genoeg? 

Deze teambuilding kan gecombineerd worden met een middag- en/of avondmaal voor het hele team om jullie voor te bereiden of gezellig na te praten bij een heerlijke maaltijd.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op!