Teambuilding

Teambuilding

Heeft uw team er nood aan om eens uit hun comfortzone te worden gehaald? Is het tijd om elkaar wat beter te leren kennen? Wie zit er nu echt achter die bureaus?

Leer jouw team echt kennen via onze op maat gemaakte teambuildings!

Wil je een weekend vol actie en avontuur waarbij je volop moet samenwerken om dit tot een goed einde te brengen? Durven jullie een onbekende uitdaging aan te gaan? Of kies je liever voor een dag vol ontspanning, waarbij je op voorhand weet wat er gaat gebeuren? Alles kan. Wij steken een teambuilding in elkaar die op jullie noden is afgesteld.

Zelf niet echt een idee of verwachting? Geen probleem, wij hebben enkele kant- en-klare voorstellen:

Teambuilding / Weekend

Tijdens dit weekend met 2 overnachtingen wordt je volledig ondergedompeld in de teambuilding-sfeer. Je bent langer weg van je dagelijkse werkomgeving en wordt daardoor meer uit je comfortzone gehaald. 

We hebben hier ook de mogelijkheid wat verder weg te treken. Hoe kan zo’n weekend eruit zien?

DAG 1

Jullie komen aan op de locatie, krijgen jullie kamer toegewezen en hebben even tijd om jullie te installeren. Hierna gaan we van start met een workshop ‘Martial Arts’. Tijdens deze workshop leer je samenwerken met een partner en is het noodzakelijk om elkaar, en jezelf, te vertrouwen. Een ideale start dus om jullie band te versterken.

Na deze eerste activiteit voorzien wij een aperitief en een heerlijke maaltijd om te bekomen van de workshop.

DAG 2

In de voormiddag krijgen jullie tijd om te vergaderen / dingen te bespreken. Of voorzien wij een activiteit.

In de namiddag worden jullie gedropt en zullen jullie binnen een bepaalde tijdspanne terug bij de accommodatie moeten geraken. Maar let op, de weg is lang en moeilijk en er is veel kans dat jullie onderweg obstakels en uitdagingen zullen tegenkomen die jullie enkel kunnen overwinnen door samen te werken. Bereid jullie alvast voor op een zware fysieke en mentale tocht waarbij  Jullie alles uit de kast zullen moeten halen. En denk eraan: samen uit, samen thuis. 

DAG 3

In de voormiddag krijgen jullie tijd om te vergaderen / dingen te bespreken. Of voorzien wij een activiteit. Na het middageten is het stilaan tijd om terug te keren richting huis. Tijdens dit weekend voorzien wij de accommodatie en alle maaltijden. Uiteraard is ook hier alles bespreekbaar.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op!